Ontdek de voordelen van fietsleasing bij Cycles Lampo, waar we samenwerken met verschillende vooraanstaande leasingmaatschappijen om jou het beste aanbod te garanderen.

Hoe werkt het fiscaal voordeel van fietsleasing precies?

Bij fietsleasing huur je als werknemer via je werkgever een fiets voor een periode van drie of vier jaar. Je betaalt maandelijks de huur van je fiets met een deel van je brutoloon. Wanneer je dat stuk brutoloon gewoon zou laten uitbetalen, dan worden daar een aantal belastingen op ingehouden. Waardoor je netto een pak minder overhoudt. Denk aan RSZ, belastingen en patronale bijdragen, …

Die belastingen betaal je niet als je met dat stukje brutoloon je fietsleasing betaalt. Dat betekent dat dit bedrag van je brutoloon volledig naar je fiets kan gaan. Terwijl je het anders gewoon aan vadertje staat zou geven. Het nettoloon dat je ontvangt wordt nu opnieuw berekend op het verminderde brutoloon. Netto hou je dus een klein beetje minder over. Maar dat weegt niet op tegen het fietsvoordeel dat je doet. Op het einde van je rit gekomen? Na de leaseperiode betaal je een klein bedrag (16% of 20% van de catalogusprijs, meer details vind je in het Fietsbeleid) om je fiets over te nemen.

Cyclis: Fiscaal voordeel en Zorgeloos Fietsen

Bij Cyclis geniet je van fiscale voordelen bij het leasen van een fiets via je werkgever. Wij ontzorgen je volledig, zodat je met plezier kunt fietsen, zowel naar het werk als in je vrije tijd. Ons all-in-leasepakket omvat een schade- en diefstalverzekering, onderhoudsbudget, pechbijstand en een extra jaar garantie. Met persoonlijke service, verregaande digitalisering en de mogelijkheid van een vervangfiets, staat jouw fietsplezier altijd voorop. En als kers op de taart ontvang je een leuk cadeau bij het bestellen van jouw droomfiets. Fietsleasing is niet alleen fiscaal voordelig, maar biedt ook een ruime keuze aan fietsen en merken via ons uitgebreide netwerk van meer dan 1200 fietswinkels in België.

o2o: Gelukkige Werknemers en Duurzame Mobiliteit

Bij o2o streven we ernaar bedrijven te voorzien van gelukkige en gezonde werknemers door fietsleasing aan te bieden. Het is niet alleen kostenneutraal door de recuperatie van het brutoloon en de patronale bijdrage, maar het zorgt ook voor een drie- of vierjarig engagement van je werknemers. Fietsen bevordert niet alleen het welzijn van werknemers, maar ook de uitstraling van jouw bedrijf. Met o2o geniet je van volledige ontzorging, extralegale voordelen, en duurzame mobiliteit. Ons fietsplan en efficiënte communicatie maken het gemakkelijk voor jouw bedrijf om het fietsen te omarmen. Met o2o geniet je van een toegewijd team dat je ondersteunt van de opmaak van het fietsplan tot het installeren van een fietscultuur binnen je bedrijf.

VDW Lease: Klaar voor de Toekomst van Mobiliteit

Ontdek de toekomst van mobiliteit met VDW Lease. Wij bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden om fietsleasing naadloos te integreren in jouw bedrijf. Met heldere communicatie, eenvoudig beheer en een passie voor duurzame mobiliteit, maken wij het mogelijk om jouw team te inspireren en motiveren om de fiets te omarmen. Onze online tools vereenvoudigen het beheer van fietsleaseaanvragen, communicatie, en zelfs de payroll. Bij VDW Lease zijn we er om je te begeleiden van de opmaak van het fietsplan tot aan het dagelijkse beheer van de fietsleasing binnen jouw bedrijf.

Lease a Bike: je werknemers binnen de dag op hun droomfiets

Onze missie is om heel werkend Europa op hun droomfiets te krijgen, en zo bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van bedrijven en werknemers hiervan. Met al meer dan 4.300 tevreden partners zijn we er trots op om bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger Europa.Wij zijn hier om je aan je droomfiets te helpen. Waar je ook vandaan komt. Waar je ook naartoe gaat. Wij zorgen voor jou.

Bij Cycles Lampo geloven we in de kracht van fietsen en werken we samen met Cyclis, o2o, VDW Lease en Lease a Bike om jou de beste fietsleasingervaring te bieden. Kies voor fietsleasing en geniet van de vele voordelen voor zowel werknemers als werkgevers.